Over mijn houtknutsels

Welkom op Houtknutsels.nl! Mijn naam is Steven Emmens en op deze website upload ik m’n leukste houten creaties. Ik vind het heerlijk om van allerlei soorten hout, zoals oude pallets of sloophout, nieuwe dingen te maken.

Niks zo geinig als een verweerd en op het oog lelijk stuk hout weer mooi te schuren en zo een tweede leven te bezorgen. Hout dat anders in een kachel zou belanden, staat nu  – soms met een spijkergaatje als bewijs van zijn afkomst – lekker te glimmen als plantenstander, wijnrek of sleutelbord.

Ik maak met plezier ook iets leuks voor jou. Via het contactformulier kan je me vragen stellen of een unieke houtknutsel aanvragen. Als je al iets leuks gezien hebt, kun je dat direct bestellen door op de homepage op de betreffende foto te klikken.

Voor 12:00 uur besteld, morgen in huis? Natuurlijk werkt dat bij handgemaakte spullen wat anders. Elk werkstuk is uniek en maak ik in overleg met jou. Reken op een tot drie weken. En hoe we het bij jou thuis krijgen, daar verzinnen we per keer iets slims voor.

Kijk rustig rond!

Enneh, als je iemand met een pallet ziet lopen of in een vuilcontainer ziet kijken of er nog wat leuk hout in ligt, dan is de kans groot dat ik het ben.