Postvak/sleutelbord

 

Altijd een zootje op de eettafel? Geen idee waar je die leuke ansichtkaart of dat lekkere recept moet bewaren? En kan je je sleutels nooit vinden? Nergens voor nodig. Dit leuke houten postvak is tegelijk een sleutelbord. Het heeft ruimte voor tandartsafspraakkaartjes, sleutels, fietslampjes, verjaardagskaarten en nog veel meer. En het staat ook nog eens “superschattig”, aldus mijn schoondochter.

Het bord hiernaast heb ik voor je klaar staan. De borden hieronder zijn in gebruik bij mij thuis en bij mijn schoondochter. Om je even een indruk te geven wat er mogelijk is. Nog meer goed nieuws: je hebt inspraak in de maten en in de soorten haakjes 🙂

Basisafmetingen:

Hoogte: ca. 70 cm

Breedte: ca. 35 cm

Diepte: ca. 12 cm

Prijs: vanaf 35 euro

Ik kan ‘m ook in andere formaten maken! Stuur een berichtje als je meer wilt weten.

Bestellen

 Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *