Wijnrek

 

Natuurlijk heb jij als echte wijnliefhebber een groter wijnrek in huis dan deze. Maar dit houten rek is niet voor in je keuken of je kelder, maar voor in je woonkamer. Want zeg nou zelf, een goede rode wijn drink je op kamertemperatuur. Die wil je onder handbereik hebben, zodat je niet een kwartier lang met twee handen rond een glas zit te wachten tot ie eindelijk op smaak is.

Ik kan ‘m voor je in twee lengtes maken, een kleine voor drie flessen en een maxi uitvoering voor vier flessen. Het staat gezellig en je kunt  je vrienden wijs maken dat je Merlot op pallethout gerijpt is…

Basisafmetingen:

Hoogte: ca. 50 of 65  cm

Breedte: 10 cm

Diepte: 17 cm

Prijs: klein voor 16,50 euro; groot voor 19,50 euro

Bestellen

 Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *